کشت گلخانهای در شهرستانهای شاهرود و میامی گسترش یابد
سمنان - معاون استاندار سمنان بر ضرورت گسترش کشت گلخانهای در شهرستانهای شاهرود و میامی تاکید کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از سیستمهای نوین، شاهد توسعه، رونق و پیشرفت این حوزه باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری صبح دوشنبه در جلسه رسیدگی به مشکلات بخش کشاورزی شهرستانهای شاهرود و میامی به میزبانی استانداری اظهار داشت: امروز به واسطه بازار خوب، ارزش افزوده بالا، مصرف کم آب و تسهیلات ارزان قیمت، توسعه و گسترش کشت گلخانهای در شهرستانهای شاهرود و میامی مورد نیاز و مطلوب است.
وی همچنین تصریح کرد: حرکت به سمت توسعه و گسترش کشت گلخانهای در شهرستانهای شاهرود و میامی، از خسارتها و آسیبهای احتمالی بر اثر سیلاب و سرمازدگی، به طور محسوسی میکاهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار سمنان برگزاری استارت آپ با محوریت پارک علم و فناوری شاهرود، با عنوان ارائه راهکارها برای جلوگیری از خسارتهای سرمازدگی را ضروری دانست و افزود: پرداخت خسارات وارده بر اثر سیلاب و همچنین سرمازدگی بخش کشاورزی به صورت جدی پیگیری و رسیدگی خواهد شد.
عسگری در خصوص تامین روشنایی معابر، حصار کشی و گاز رسانی به مجتمعهای دامداری شهرستانهای شاهرود و میامی نیز با ابراز اینکه در این راستا با در نظر گرفتن اولویتها، مساعدت میشود، گفت: در منطقههایی که نیاز سنجی انجام شده، زیرساختها فراهم بوده و امکان تامین نیز آب وجود داشته باشد، می توان نسبت به احداث مجتمع جدید دامپروری اقدام کرد.
وی با بیان اینکه بخش کشاورزی امروز نیاز دارد تا مورد توجه بیشتر قرار گرفته و مشکلات آنها توسط مدیران استانی بررسی و رسیدگی شود، افزود: در خصوص اعتبار سنجی تضامین تسهیلات بخش کشاورزی، بررسی و اصلاح رویه صورت گیرد.
امیدواریم با افزایش دانش و علم فعالان بخش کشاورزی و استفاده از سیستمهای نوین، شاهد توسعه، رونق و پیشرفت این حوزه باشیم.