خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۳۷ زندانی جرائم غیر عمد در کردستان آزاد شدند

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 مهر 1403 - 15:48
سنندج-رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: ۱۳۷ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در ۶ ماهه اول سال جاری توسط ستاد دیه استان آزاد شدند.
زندانيان،استان،كردستان،حمايت،خيرين،ديه

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین حسینی ظهر شنبه به خبرنگاران رسانه‌های کردستان اعلام کرد: امسال در نیمه نخست سال تعداد ۱۳۷ نفر از زندانیان محکوم مالی از زندان‌های استان آزاد و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند.
وی افزود: آزادی زندانیان به همت ستاد دیه استان انجام شد که با کمک‌های خیرین، بنیاد مستضعفان، تسهیلات بانکی، گذشت شکات، اعسار، تسهیلات و نقدینگی مددجویان به سرانجام رسید.
وی بیان کرد: مبلغ بدهی این زندانیان بیش از ۹۳ میلیارد تومان بوده است.
رئیس کل دادگستری کردستان به فعالیت انجمن حوایت از زندانیان وستاد دیه استان پرداخت و عنوان کرد: این دو مجموعه برای حمایت از زندانیان در کردستان فعال هستند و اقدام به ایجاد منابع مالی پایدار کرده‌اند.
حسینی یادآور شد: منابع پایدار انجمن حمایت از زندانیان با حمایت‌های دستگاه قضائی و دستگاه اجرایی و نهادهای نظامی و انتظامی استان کردستان به ثمر نشسته است.
وی از خیرین و مردم استان خواست همواره برای حمایت از زندانیان جرایم غیرعمد پیشقدم شوند و زمینه بازگشت آنها به خانواده‌هایشان را فراهم کنند.