سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت دو کارگر مصدوم حادثه انفجار پالایشگاه پارس‌پتروی شوشتر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 مهر 1403 - 10:53
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از درگذشت دو کارگر مصدوم حادثه انفجار پالایشگاه پارس پتروی شوشتر خبر داد.
اهواز،سوختگي،جندي،شاپور،مصدوم،پالايشگاه،علوم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا نجفی گفت: سه مصدوم حادثه آتش‌سوزی پالایشگاه پارس پتروی شوشتر که دچار سوختگی شده بودند به بیمارستان سوانح و سوختگی آیت‌الله طالقانی اهواز انتقال یافتند.
وی افزود: دو نفر از مصدومان سوختگی حدود 100 درصد و 90 درصدی داشتند و بسیار بدحال بودند و شرایط ناپایداری داشتند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: همکاران متخصص و فوق تخصص مختلف این مصدومان را ویزیت کردند اما با توجه به اینکه وضعیت بیماران ناپایدار بود امکان نجات آن‌ها نزدیک به صفر بود.
وی ادامه داد: این دو بیمار که 37 و 39 سال سن داشتند ظهر روز گذشته (27 مهرماه) در بیمارستان جان خود را از دست دادند.
نجفی افزود: مصدوم دیگر هم زیر 40 سال سن بود و 36 درصد سوختگی داشت که با وضعیت پایدار و هوشیار و با رضایت شخصی برای ادامه درمان، ترخیص شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درگذشت این دو کارگر عزیز را به خانواده‌ها و همکاران‌شان تسلت می‌گوید.
به گزارش تسنیم، پالایشگاه پارس پتروی شوشتر سه‌شنبه شب (24 مهرماه) در پی حادثه‌ای دچار انفجار و آتش‌سوزی شد.
در این حادثه 7 نفر از نیروهای پالایشگاه مصدوم شدند که در نهایت دو نفر از آن‌ها جان باختند.
انتهای پیام/