خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان شهادت «یحیی سنوار» را تسلیت گفت

مهر | بین‌الملل | شنبه، 28 مهر 1403 - 10:52
نخست‌وزیر حکومت طالبان با انتشار بیانیه‌ای شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس از همه مسلمانان جهان خواست که «از داعیه مردم مظلوم فلسطین حمایت نمایند.»
شهادت،مجاهد،طالبان،فلسطين،حكومت

به گزارش خبرگزاری مهر، «محمد حسن آخند» نخست‌وزیر حکومت طالبان با انتشار بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت «یحیی سنوار» رهبر جنبش اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که «اسرائیل اشغالگر فراموش نکند شهادت بزرگان مجاهدین بیش از پیش مبارزه جهادی در برابر دشمن را تسریع نموده و چندین برابر قوت می‌بخشد.»
در بخش دیگری از بیانیه آمده است که «شهادت در راه الله تعالی آرمان بزرگ مجاهدان مبارز است.
ما شهادت برادر مجاهد و قهرمان یحیی السنوار را به جنبش اسلامی حماس، تمام مجاهدین و به ویژه ملت مظلوم و مجاهد فلسطین تسلیت می‌گوییم.»
نخست‌وزیر حکومت طالبان ادامه داد: ما از تمام مسلمانان جهان می‌خواهیم که از داعیه مردم مظلوم فلسطین حمایت نمایند، در کنار آنان قرار گیرند و در این خصوص تکلیف الهی را که به همه راجع می‌گردد، ادا کنند.
این بیانیه در حساب کاربری «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی رسمی حکومت طالبان در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده است.