خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجازات ۱۸ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در رشت

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 مهر 1403 - 09:30
رشت- مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان از مجازات ۱۸ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی خبر داد.
قاچاق،ريال،خانگي،لوازم،شعبه

مرتضی امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده حمل لوازم خانگی قاچاق به ارزش ۹ میلیارد ریال در شعبه هفتم رسیدگی به قاچاق کالا و ارز رشت رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن مدارک معتبر، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط لوازم خانگی قاچاق متخلف را به پرداخت ۹ میلیارد و ۱۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
امینی گفت: شعبه همچنین بابت خودرو ۹ میلیارد و ۱۵ میلیون ریال جریمه اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت ۱۸ میلیارد و ۱۹۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته این مسئول مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی در بازرسی از خودرو وانت لوازم خانگی قاچاق را کشف، و گزارش آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.