حملات حزبالله به پایگاه دریایی و مواضع نظامی رژیم صهیونیستی
حزبالله لبنان پایگاه دریایی «رأس الناقوره» رژیم صهیونیستی و تعدادی دیگر از مواضع و مراکز تجمع نظامیان اشغالگر را در شمال فلسطین اشغالی هدف حمله با سلاح متنوع قرار داد.

به گزارش مشرق به نقل از المنار، مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیههایی از حمله با سلاح متنوع به مواضع و مراکز تجمع نظامیان رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
در بیانیههای حزبالله آمده است: برای حمایت از ملت استوار فلسطین و مقاومت دلاور و شریف آن در نوار غزه و دفاع از لبنان و مردم آن، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۵۰ بعدازظهر امروز جمعه مرکز تجمع نظامیان دشمن را در شهرک صهیونیستنشین «زرعیت» هدف حمله گسترده موشکی قرار دادند.
رزمندگان حزبالله ساعت ۱۴:۵۵ پایگاه دریایی «رأس الناقوره» ارتش رژیم صهیونیستی را هدف حمله شدید موشکی قرار دادند.
ساعت ۱۵:۱۵ هم مرکز تجمع نظامیان دشمن صهیونیستی در اطراف شهرک «کفرکلا» در جنوب لبنان هدف حمله توپخانهای و موشکی حزب الله قرار گرفت.
حزب الله برای دومین بار ساعت ۱۶:۴۵ مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در اطراف شهرک کفرکلا هدف حمله توپخانهای قرار داد.
مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۱۴:۴۵ مرکز تجمع نظامیان اشغالگر را در شهرک صهیونیستنشین «شلومی» هدف حمله گسترده موشکی قرار دادند.
حزب الله ساعت ۱۸:۲۰ هم مرکز تجمع نظامیان صهیونیست را در اطراف شهرک «عیتا الشعب» هدف حمله سنگین موشکی قرار داد.