خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۷ هزار نوآموز کردستانی در برنامه ملی سنجش سلامت پایش می‌شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 03 تیر 1398 - 10:12
سنندج - رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: پیش بینی می‌شود امسال ۲۷ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان تحت پوشش برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار گیرند.
تحصيلي،سنجش،دانش،جسماني،نوآموزان،سلامت،آمادگي،آموزان،استان،آموزش

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل رنجبر صبح امروز در مراسم نمادین آغاز برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان، اظهار داشت: برنامه ملی سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان برای بیست و پنجمین سال متوالی در دو مرحله مقدماتی و تخصصی در ۱۶ پایگاه ثابت و سیار در سطح استان از امروز آغاز می‌شود.
وی افزود: برنامه سنجش در راستای غربالگری دانش آموزان با هدف جایدهی درست در نظام آموزشی، شناخت مشکلات جسمی دانش آموزان به منظور تشخیص به موقع نارسایی‌های جسمانی و اختلالات روانی و رفتاری نوآموزان اجرا می‌شود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان ادامه داد: مداخله به هنگام و ارائه خدمات مورد نیاز و آماده سازی دانش آموزان برای آموزش رسمی از دیگر ضرورت‌های اجرای این برنامه است که هر ساله با مشارکت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل آموزش و پرورش در استان اجرا می‌شود.
رنجبر یادآور شد: ۹۸ نفر نیروی اجرایی متخصص در ۱۶ پایگاه سنجش سلامت و ارزیابی تحصیلی روزانه بیش از ۶۰۰ نوآموز را از نظر بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و معاینات بالینی و بهداشتی مورد سنجش و غربالگری قرار خواهند داد.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰۰ درصد نوآموزان کردستانی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند، بیان کرد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ نفر در سال ۹۷ مورد سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی قرار گرفتند که پیش بینی می‌کنیم این تعداد امسال به ۲۷ هزار نفر برسد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: با شناسایی دانش آموزانی که ممکن است اختلالات رفتاری و یا جسمانی داشته باشند و یا اینکه جزو دانش آموزان دیرآموز قرار گیرند می‌توان در زمان تحصیل شرایط بهره مندی آنان از عدالت آموزشی را فراهم کرد.
رنجبر اظهار داشت: سال گذشته هزار و ۷۰۰ دانش آموز به عنوان دیرآموز در این طرح شناسایی شدند که تا پیش از آغاز سال تحصیلی و حتی در طول سال تحصیلی از آموزش‌های خاصر بهره می‌گرفتند تا برای ورود به مدرسه مشکلی نداشته باشند.