خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدرنشینی نزاجا و واره هرمزگان در لیگ برتر تیراندازی - تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 26 مهر 1403 - 16:30
هفته سوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه آقایان با صدرنشینی نیروی زمینی ارتش و واره هرمزگان به پایان رسید.
هيئت،هرمزگان،امتياز،برتر،ليگ،هفته

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هفته سوم هفدهمین دوره لیگ برتر تفنگ و تپانچه آقایان امروز (پنجشنبه - 26 مهر ماه) در مجموعه تیراندازی آزادی تهران برگزار شد.
در دور مقدماتی رقابت‌های تپانچه واره هرمزگان، هیئت شهید کاوه خراسان رضوی و هوماک وزارت دفاع به ترتیب برابر هیئت قرارگاه شمال غرب نزاجا، نیروی زمینی ارتش و هیئت البرز به برتری رسیدند.
نتایج فینال هفته سوم هفدهمین دوره لیگ برتر تپانچه به شرح زیر است:
واره هرمزگان 16 - هیئت قرارگاه شمالغرب نزاجا 2
نیروی زمینی ارتش 17 - شهید کاوه خراسان رضوی 11
هوماک وزارت دفاع 16 - هیئت البرز 14
در پایان هفته سوم لیگ برتر تپانچه آقایان واره هرمزگان با 15 امتیاز در صدر جدول قرار دارد، هیئت شهید کاوه خراسان رضوی با 11 امتیاز در رده دوم ایستاده و فولاد مبارکه سپاهان با 10 امتیاز سوم است.
براساس این گزارش، در دور مقدماتی رقابت‌های تفنگ، هیئت ایلام برابر هرمزگان به برتری رسید و نزاجا از سد هیئت آذربایجان غربی گذشت‌.
نتایج فینال هفته سوم هفدهمین دوره لیگ برتر تفنگ نیز به شرح زیر است:
هیئت ایلام 16 - هیئت هرمزگان 10
نزاجا 16 - آذربایجان غربی 4
در پایان هفته سوم لیگ برتر تفنگ آقایان باشگاه نیروی زمینی ارتش با 10 امتیاز در صدر جدول قرار دارد، هیئت ایلام با هشت امتیاز جایگاه دوم را به خود اختصاص داده و هیئت هرمزگان با هفت امتیاز سوم است.
انتهای پیام/