خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استفاده از تکنیک بی توجهی برای مقابله با خبرچینی کودکان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 26 مهر 1403 - 08:06
کارشناس مسائل تربیتی گفت: برای راهکار و دوری از خبرچینی بچه‌ها باید اعتماد به نفس آنها را بالا ببریم، مورد تقدیر و تحسین قرار بگیرند.
خبرچيني،رضايي،تربيتي،كارشناس،والدين

صادق رضایی کارشناس مسائل تربیتی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان پیرامون خبرچینی کودکان گفت: مهمترین دلیل خبرچینی رفتار والدین است یعنی بچه‌ها با رفتار والدین دچار آسیب‌های رفتاری می‌شود.
قطعا بچه خبرچینی را دیده که خبرچین شده است.
وی افزود: برای راهکار و دوری از خبرچینی بچه‌ها باید اعتماد به نفس آنها را بالا ببریم، مورد تقدیر و تحسین قرار بگیرند همچنین در جمع بچه‌ها را تحقیر نکنید و عزت نفس آنها را پایین نیاوریم.
رضایی توضیح داد:داشته‌های فرزند خود را به آنها یادآوری کنیم و کمک کنیم تا استعداد آنها را نشان دهد.از اطرافیان هم بخواهیم واکنشی به خبرچینی‌های بچه‌ها نداشته باشند و از تکنیک بی توجهی استفاده کنیم.
کارشناس مسائل تربیتی بیان کرد:هر عامل و مشکلی که ذهن بچه را درگیر کرده پیدا کنیم و اضطراب آن هم برطرف شود چراکه همین موضوع هم عاملی برای خبرچینی بچه‌ها می‌شود.
خبرنگار :الهام قبادی