خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسته سفر گردشگری ریلی در مازندران تهیه شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 مهر 1403 - 16:12
ساری - مدیرعامل راه‌آهن ایران گفت: با توجه به گردشگری بودن مازندران تهیه بسته سفر گردشگری ریلی در استان ضروری است.
استان،حاضريم،اميرآباد،ذاكري،قطارهاي،ريلي

به گزارش خبرنگار مهر، جبارعلی ذاکری بعدازظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از بندر امیرآباد با اشاره به اینکه تعرفه حمل ریلی بار داخلی از بندر امیرآباد به بندرعباس نصف شده است، حمایت از فعالان اقتصادی را هدف این طرح ذکر کرد.
وی با بیان اینکه حمل و نقل مسافر بخش ویترین راه آهن به شمار می‌رود افزود در تلاش هستیم تا با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این بخش نیز تحول ایجاد کنیم.
وی با اظهار اینکه مازندران در زمینه قطارهای حومه‌ای می‌توان رشد خوبی داشته باشد، حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و جذب سرمایه‌گذاری در این حوزه را جز و برنامه‌ها دانست.
ذاکری ادامه داد: در صورت ورود سرمایه‌گذاران حاضریم ۲ رام ریل باس را وارد خط کنیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی تقویت قطارهای حومه‌ای را با توجه به گردشگری بودن استان مازندران مهم خواند و گفت: بسته سفر گردشگری ریلی در این استان باید تعریف شود.
وی در زمینه قاطع‌های ایمن راه آهن گفت: حاضریم ۵۰ درصد هزینه را برای هر پروژه که استان تشخیص دهد تقبل کنیم.