خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز منصوب شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 مهر 1403 - 11:13
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، «محمد تقی پیربابایی» به عنوان «سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز» منصوب شد.
تبريز،دانشگاه،اسلامي،سرپرست،هنر،منصوب،علمي،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، «محمد تقی پیربابایی» را به عنوان «سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز» منصوب کرد.
در حکم حسین سیمایی صراف، خطاب به محمدتقی پیربابایی، سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز» منصوب می‌شوید.
از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان سرپرستی آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید.
امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب‌نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.
توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای از تلاش‌های سجاد پاکزاد در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
به‌گزارش تسنیم، محمد تقی پیربابایی (1339) عضو هیأت علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با مرتبه‌ استاد است.
وی دارای 65 مقاله علمی و پژوهشی داخای و بین‌المللی است.
دکتر پیربابایی سابقه مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی را در کارنامه خود دارد.
سجاد پاکزاد از خرداد 1402 به سمت «سرپرست دانشگاه هنراسلامی تبریز» منصوب شده بود.
انتهای پیام/