خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افت دوباره ۷۷۵ واحدی شاخص کل در ابتدای معاملات/اصلاح تمام می‌شود؟

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 25 مهر 1403 - 11:01
درحالی شاخص کل بازار سرمایه امروز چهارشنبه ۲۵ مهر، کار خود را با افت ۷۷۵ واحدی آغاز کرده که شاخص کل هم‌وزن نیز افت ۱۰۰۷ واحدی را به ثبت رسانده است.
شاخص،واحد،بورسي،نمادهاي

به گزارش خبرنگار مهر بازار سرمایه امروز چهارشنبه ۲۵ مهر کار خود را با افت ۷۷۵ واحدی شاخص کل بورس تهران آغاز کرد.
بر این اساس شاخص کل تا لحظه تنظیم گزارش با این کاهش به عدد ۲,۰۶۸,۴۸۶ واحد رسیده است.
اما از طرف دیگر شاخص کل هم وزن نسبت به روز گذشته با کاهش ۱۰۰۷ واحدی مواجه شده و در تراز ۶۸۳,۷۳۴ واحدی ایستاده است.
نمادها مؤثر بورسی
نمادهای وغدیر، شبندر و فولاد به ترتیب با ۱۲۶۱ واحد افزایش، ۶۱۹ واحد کاهش و ۵۹۷ واحد افزایش از مؤثرترین نمادهای بورسی بر شاخص کل تا این لحظه بوده‌اند.
گفتنی است ذوب، وپارس و وبملت نیز از پرتراکنش‌ترین نمادهای بورسی تا لحظه تنظیم این گزارش بودند.
برترین‌های عرضه و تقاضا
در سمت تقاضا سه نماد پارسیان، کروی و حکشتی به ترتیب با صف خرید به ارزش ۶۱، ۲۹ و ۱۰ میلیارد تومانی برترین تقاضای بازار را در بازگشایی ثبت کرده‌اند و از طرف دیگر سه نماد ونیرو، ثفارس و ثشاهد با صف فروش به ارزش ۳۵، ۲۹ و ۲۵ میلیارد تومانی در صدر صف‌های فروش جای گرفته‌اند.