خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت 96 درصد مطالبات گندم‌کاران کهگیلویه و بویراحمد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 مهر 1403 - 11:52
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد از پرداخت 96 درصد مطالبات گندم کاران این استان خبر داد و گفت: مابقی نیز به زودی پرداخت خواهد شد.
خريد،گندم،تضميني،500،تومان

ابولحسن صداقت‌کیش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج اظهار کرد: تاکنون 96 درصد مطالبات کشاوران گندم‌کار کهگیلویه و بویراحمد معادل یک هزار و 352 میلیارد و 500 میلیون تومان پرداخت شده و 67 میلیارد و 500 میلیون تومان نیز باقی مانده که به زودی پرداخت خواهد شد.
وی از خرید 80 هزار و 500 تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان به صورت تضمینی خبر داد و افزود: رکورد خرید و ذخیره‌سازی گندم در این استان شکسته شد و البته خرید همچنان ادامه دارد و پیش بینی می‌شود به بیش از 82 هزار تن برسد.
صادقت‌کیش با بیان اینکه میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان استان به نسبت سال گذشته 8 درصد افزایش داشته است، ابراز کرد: بیشترین خرید گندم به ترتیب مربوط به شهرستان‌های کهگیلویه، گچساران، باشت و چرام بوده است.
وی با اشاره به اینکه امسال 9 مرکز خرید تضمینی گندم در شهرستان‌های مختلف ایجاده و راه‌اندازی شد، یادآور شد: قیمت خرید تضمینی گندم معمولی 17 هزار و 500 تومان و دوروم 18 هزار تومان بوده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که مراکز خرید گندم تضمینی در یاسوج، باشت، دهدشت، چرام، گچساران و بهمئی فعال بودند.
انتهای پیام/