خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانش آموزان اصفهانی بیمه حوادث می‌شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 23 مهر 1403 - 14:01
اصفهان-رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: تمامی دانش‌آموزانی که اطلاعاتشان در سامانه سیدا ثبت شده تحت پوشش بیمه حوادث قرار می‌گیرند.
بيمه،حوادث،همكاران،پوشش،مدارس،مديران

مهدی منتجب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات بیمه حوادث دانش‌آموزی در استان اصفهان اظهار کرد: بیمه حوادث صرفاً مختص دانش‌آموزان نیست و تمام همکارانی که در مجموعه آموزش و پرورش فعالیت دارند، از جمله نیروهای رسمی، حق‌التدریس و قراردادی، می‌توانند تحت پوشش این بیمه قرار بگیرند.
وی با اشاره به قرارداد منعقد شده با شرکت بیمه دانا، اظهار داشت: تمامی دانش‌آموزانی که اطلاعاتشان در سامانه سیدا ثبت شده، مطابق دستورالعمل و تفاهم‌نامه موجود، تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارند.
این بیمه از تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۲ تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ اعتبار دارد و مبلغ آن ۲۸ هزار و ۶۰۰ تومان تعیین شده است.
رئیس اداره رفاه و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: مدیران مدارس موظف هستند مبلغ بیمه را که هنگام ثبت‌نام از دانش‌آموزان دریافت کرده‌اند، طبق بخشنامه‌ای که ارسال خواهد شد، به‌حساب شرکت بیمه واریز کنند.
این کار تضمین‌کننده بهره‌مندی دانش‌آموزان از مزایای بیمه است.
وی با اشاره به اهمیت پوشش بیمه‌ای برای تمامی همکاران فرهنگی، گفت: پیشنهاد می‌کنیم مدیران مدارس، ضمن ثبت‌نام دانش‌آموزان، نسبت به ثبت‌نام سایر همکاران نیز اقدام کنند.
منتجب تأکید کرد: با توجه به پوشش‌های متنوعی که بیمه حوادث ارائه می‌دهد، توصیه می‌کنیم همکاران فرهنگی و مدیران مدارس، از مزایای این بیمه به‌خوبی استفاده کنند.