خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی مقاومت عراق به بندر حیفا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 مهر 1403 - 09:16
رزمندگان مقاومت اسلامی عراق، بامداد دوشنبه بار دیگر ۲ هدف حیاتی در حیفا جنوب سرزمین‌های اشغالی را با پهپاد مورد حمله قرار دادند.
حمله،اشغالي،رژيم،عمليات،هدف،گروه

این گروه عراقی تأکید کرد که در راستای عمل به تکلیف شرعی و حراست از خون بی گناهان در غزه و لبنان و در چارچوب ایمان این گروه به وجود یکپارچگی در میدان‌های نبرد، این دو هدف حیاتی و در ۲ عملیات ویژه مورد حمله پهپادی قرار گرفت.
ساعتی پیش از این حمله نیز جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که آژیر خطر در کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.
این حمله ساعاتی پس از حمله موفق حزب الله لبنان به حیفا صورت گرفت که در جریان آن پادگان آموزشی تیپ گولانی در جنوب حیفا هدف حمله پهپادی قرار گرفت و در جریان آن تاکنون ۴ نظامی صهیونیست کشته و ۱۱۰ تن دیگر زخمی شدند.
مقاومت عراق در هفته و ماه‌های گذشته نیز هدف‌های حساس و مهم را در ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی هدف قرار داده بود.
این گروه پیشتر و در عملیات گذشته به سرزمین‌های اشغالی هشدار داده بود که در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، عملیات خود علیه مواضع این رژیم را تشدید خواهد کرد.