نمیگذاریم صنایع در تملک بانکها ریزش تولید پیدا کنند
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: نمیگذاریم واحدهای تولیدی که در تملک بانکها هستند، در مسیر تولید ملی ریزش پیدا کنند؛ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در این بخش ورود جدی خواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: نمیگذاریم واحدهای تولیدی که در تملک بانکها هستند، در مسیر تولید ملی ریزش پیدا کنند؛ کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در این بخش ورود جدی خواهد داشت.
بهروز اسودی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان، برنامههای مختلفی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران استان در دستور کار دارد.
وی ادامه داد: تمام مشکلات صنعتگران استان سمنان در ابعاد مختلف در این کارگروه در حال بررسی است و اگر نیاز به سرمایه در گردش داشته باشند، به واحدها تزریق میکنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر اینکه وظیفه ما جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در این راستا قدم برمیدارد.
اسودی با اشاره به اینکه نمیگذاریم واحدهایی که در تملک بانک هستند، در مسیر تولید ملی ریزش کنند، اضافه کرد: این کارگروه در این راستا هم برنامه دارد.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای استان سمنان در این کارگروه نگاه ویژه به شرکتهای دانشبنیان است، تصریح کرد: شرکتهای دانشبنیان اساس کار در تولید هستند و اگر شرکتهای دانشبنیان نباشند، صنعت از بین میرود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با تأکید بر اینکه به واحد خدمات فنی و مهندسی سازمان و شرکتهای دانشبنیان این استان اعلام کردیم هر کمکی که بخواهند انجام میدهیم، اضافه کرد: 30 تا 40 شرکت دانشبنیان استان سمنان تا امروز ثبتنام کردهاند؛ ابتدا باید دانشبنیان بودن آنها مشخص شود و سپس به بانک برای رفع مشکلاتشان معرفی میشوند.
اسودی در واکنش به انتخاب واحدهای صنعتی برتر در استان سمنان، با اشاره به اینکه این کار را امسال انجام میدهیم، تصریح کرد: واحدهای صنعتی بیشتر در بحث مواد اولیه پتروشیمی مشکل دارند و پیگیر هستیم تا مشکلاتشان را در این بخش رفع کنیم.
به گزارش فارس؛ بابک دینپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور هشتم خردادماه امسال در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آذربایجان شرقی گفته بود: به استانداران کشور 15 روز فرصت داده شده است تا از یک طرف نیازهای واحدهای تولیدی به قطعات و مواد اولیه وارداتی و از طرف دیگر، شرکتهای دانشبنیان، دانشگاهها و کارخانههای برتر هر استان را شناسایی و به وزارت کشور اعلام کنند.
دینپرست تأکید کرده بود: پس از شناسایی نیازها و توانمندیها، نمایشگاهی در دو بخش برگزار خواهد شد که هدف آن، شناسایی حلقههای وابستگی تولید به خارج از کشور و استفاده از توانمندیهای بینظیر کشور برای رفع آنهاست.
نتهای پیام/75035/م/ر