خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۹۰ درصد تجهیزات فراجا در داخل کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 21 مهر 1403 - 16:35
معاون آماد و پشتیبانی فراجا با اشاره به تولید ۹۰ درصد تجهیزات فراجا در داخل کشور گفت: با ۳۰ شرکت دانش بنیان برای به روزرسانی و تولید خودروهای زرهی و تجهیزات همکاری داشتیم.
خودروي،برقي،ضدگلوله،فريبا،فروند،سردار

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار رضا فریبا گفت: با توجه به آلودگی هوا و استفاده از انرژی پاک همیشه دغدغه فراجا بوده است و به همین علت فراجا به عنوان اولین سازمان به صورت آزمایشی از خودروهای برقی در مسیر بزرگراه تهران به قزوین استفاده می‌کند.
وی افزود: در این مسیر ۴ ایستگاه شارژ برقی برای این خودروها در نظر گرفته شده است تا فراجا بتواند در ماموریت‌هایش از آنها استفاده کند.
معاون آماد و پشتیبانی فراجا گفت: سالیانه فراجا حدود ۴ هزار دستگاه خودرو وارد سازمان می‌کند که امسال مقرر شد بخشی از این دستگاه‌ها را به صورت خودروی برقی خریداری کنیم.
سردار فریبا با بیان اینکه با ۳ شرکت دانش بنیان در حوزه ساخت خودروی ضدگلوله همکاری داریم، افزود: سال گذشته با مشارکت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اولین خودروی زرهی تولید شد و به تولید انبوه رسیده است.
این مقام انتظامی گفت: حدود ۳۰ دستگاه خودروی تاکتیکی به کشور وارد کردیم و در تلاشیم این خودروها را به خودروی ضدگلوله تبدیل کنیم و تا پایان سال آنها را به رده‌ها و یگان‌ها تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه در هفته فراجا، الحاق ۱۰۰ فروند کوادکوپتر داشتیم که مأموران راهنمایی و رانندگی و مرز استفاده کنند، افزود: حدود ۴۰۰ فروند پهپاد داریم که اکثر آنها پهپادهای شناسایی و تجسس است که در حوزه مرز و راهور استفاده می‌شود.