خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوشاد مدال تاریخی آسیا را از دست داد

مشرق | ورزشی | شنبه، 21 مهر 1403 - 16:33
نوشاد عالمیان با شکست ۳ بر ۲ مقابل شینوزوکا از ژاپن از رسیدن به جمع ۸ بازیکن برتر قاره کهن بازماند.
بازي،عالميان،گيم،نوشاد،ژاپني،حريف

به گزارش مشرق، در مرحله یک هشتم نهایی مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا، نوشاد عالمیان کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز کشورمان به مصاف شینوزوکا هیروتو دارنده رنکینگ ۴۳ دنیا از ژاپن رفت و با نتیجه ۳ بر ۲ نتیجه را واگذار کرد.
عالمیان در گیم نخست ۱۶ بر ۱۴ پیروز شد و بازی در گیم دوم با حساب ۱۱ بر ۹ به سود حریف ژاپنی ادامه یافت.
در دست سوم این بازی، عالمیان مقتدرانه ۱۱ بر ۵ پیروز شد و در گیم چهارم این بازی، حریف ژاپنی نوشاد بود که توانست ۱۱ بر ۹ به برتری دست یابد و همه چیز در عدد دو برابر شد.
در گیم سرنوشت ساز پنجم، بازی نزدیک و پایاپای پیش رفت اما سرعت بالای بازیکن ژاپنی باعث شد در لحظات آخر بازی به نفع این حریف قدرتمند به پایان برسد و بازی با نتیجه ۱۱ بر ۷ به سود هیروتو شینوزوکا خاتمه یافت تا در مجموع این بازی ۳ بر ۲ به سود ژاپن به پایان برسد.
نوشاد عالمیان برای رسیدن به یک هشتم نهایی مسابقات، لیانگ جینگ کون نفر پنجم جهان از چین را حذف کرده بود.
با حذف عالمیان، پرونده پینگ‌پنگ‌بازان کشورمان در بیست و هفتمین دوره رقابت‌های تنیس روی میز قهرمانی آسیا در قزاقستان بسته شد.