خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقوط 2 پله‌ای تیم ملی فوتسال در رده‌بندی جدید فیفا - تسنیم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 20 مهر 1403 - 21:12
تیم های ملی فوتسال مردان و بانوان ایران در رده بندی جدید فیفا دچار تنزل رتبه شدند.
ملي،فوتسال،امتياز،بانوان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) رده‌بندی تیم‌های ملی فوتسال جهان در ماه اکتبر را اعلام کرد که بر این اساس؛ برزیل با 1650.75 امتیاز همچنان جایگاه نخست این رده‌بندی را در اختیار دارد.
بعد از قهرمان 6 دوره جام جهانی، تیم‌های ملی پرتغال و آرژانتین به ترتیب در رده‌های دوم و سوم ایستاده‌اند.
در رده‌بندی جدید؛ تیم ملی فوتسال کشورمان با 1495.74 امتیاز و 2 پله سقوط در رده ششم ایستاده و در بین تیم‌های آسیایی نیز همچنان در صدر قرار دارد.
همچنین در بخش بانوان؛ برزیل با 1375.29 امتیاز همچنان بهترین تیم ملی فوتسال بانوان دنیاست و تیم‌های اسپانیا و پرتغال در رده‌های بعدی جای دارند.
تیم ملی فوتسال بانوان ایران هم با 1140.99 امتیاز و یک پله سقوط در رده نهم جهان و دوم آسیا قرار دارد.
انتهای پیام/