خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عمده تامین گوشت قرمز ایلام از طریق جامعه عشایر انجام می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 مهر 1403 - 08:01
ایلام-مدیرکل امور عشایری استان ایلام گفت: عمده تامین گوشت قرمز ایلام از طریق جامعه عشایر انجام می شود.
عشاير،توليدات،اقتصادي،جامعه

محمد جواد خانزادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عشایر به عنوان خواص جامعه در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی با توجه به اینکه در بزنگاه حضور فعال و موثر را دارند، تاثیرگذار هستند.
وی افزود: خوشبختانه همواره نرخ سیاسی جامعه عشایر همواره صددرصدی بوده و همچنین نرخ اقتصادی عشایر ۷۰ درصد است.
خانزادی بیان داشت: ارزش اقتصادی تولیدات جامعه عشایر در سطح استان بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی گفت: تلاش برای توسعه زنجیره ارزش تولیدات عشایر از پشم تا گوشت لبنیات آنها آغاز شده و همچنین روزانه ۱۵۰۰ راس دام در سطح استان کشتار می‌شود که عمده آن از تولیدات عشایر است.