خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی آخرین تحولات منطقه در گفت وگو وزیران دفاع عربستان و آمریکا

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 مهر 1403 - 03:43
منابع خبری گزارش دادند که وزیران دفاع عربستان و آمریکا درباره آخرین تحولات منطقه و جهان تلفنی با یکدیگر گفت وگو و رایزنی کرده‌اند.
عربستان،بن،فلسطين،اسرائيل،كشور،فرحان،تنش،تلاش،تشكيل،منطقه

به گزارش مشرق از خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، خالد بن سلمان و لوید آستین وزرای دفاع آمریکا و عربستان در این گفت وگوی تلفنی روابط راهبردی دوجانبه و نحوه تقویت آن را در چارچوب همکاری‌های دفاعی دو کشور بررسی کردند.
دو طرف همچنین در این تماس درباره آخرین تحولات منطقه و جهان و تلاش‌های انجام شده برای کاهش تنش‌ها و پیامدهای آن در منطقه به منظور تضمین امنیت و ثبات آن با یکدیگر رایزنی کردند.
فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان پیش تر در اظهاراتی، گفت: خشونت در منطقه باید متوقف شود زیرا تنش خارج از کنترل به جنگ فراگیر منجر می‌شود.
بن فرحان در مقاله‌ای در روزنامه فایننشال تایمز، نوشت: محمد بن سلمان تاکید کرده که اولویت عربستان، تشکیل کشور فلسطین است.
وی اضافه کرد: اکنون زمان آغاز اقدام قاطع در زمینه اجرای طرح دو کشوری فرا رسیده و عربستان سعودی همواره بر تلاش برای حل و فصل درگیری پایبند بوده است.
بن فرحان ادامه داد: عربستان بارها جنایت‌های (رژیم) اسرائیل و نقض قوانین بین المللی را محکوم کرده است و ریاض تا زمان تشکیل کشور مستقل فلسطین با اسرائیل روابط دیپلماتیک برقرار نخواهد کرد.
وی اظهار کرد: صلح واقعی فقط با به رسمیت شناخته شدن حقوق قانونی ملت فلسطین توسط اسرائیل برقرار می‌شود و عربستان بدون خستگی برای تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی تلاش می‌کند.
وزیر خارجه عربستان افزود: صدای اعتدال باید بر تلاش برای درگیری و تنش غالب شود و لجاجت اسرائیل فقط تنش و بی اعتمادی را افزایش می‌دهد.