خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممنوعیت واردات برنج موجب کمبود برنج در بازار و گرانی شده است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 مهر 1403 - 17:39
بندرعباس - معاون استاندار و فرماندار ویژه میناب گفت: با توجه به اینکه بخش عمده برنج مصرفی مردم جنوب کشور برنج وارداتی است ممنوعیت واردات باعث کمبود و گرانی برنج در منطقه شده است.
برنج،هرمزگان،واردات،جنوبي،رادمهر

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رادمهر در حاشیه جلسه کارگروه مبادلات مرزی میناب اظهار کرد: با توجه به ممنوعیت واردات برنج طبق روال همه ساله به دلیل برداشت برنج در استان‌های شمالی کشور و در نظر نگرفتن شرایط تنظیم بازار در استان‌های جنوبی در هرمزگان و شهرستان میناب برنج با کمبود شدید و افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای روبرو شده است‌
وی افزود: با توجه به کمبود برنج وارداتی در منطقه جنوبی پیشنهاد می‌شود ممنوعیت واردات برنج صرفاً جهت مصرف در استان‌های جنوبی (هرمزگان) مورد بررسی و مجوز واردات برنج و توزیع در سطح استان هرمزگان صادر شود.
رادمهر خاطرنشان کرد: در مناطق جنوب و به‌ویژه استان هرمزگان، به خاطر ذائقه مردم یا ارزان‌تر بودن برنج وارداتی استفاده از این برنج بیشتر است و در این زمینه نشست و پیگیری‌هایی داشته‌ایم که امیدواریم بتوانیم مجوز لازم را بگیریم.