سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار جهت بهسازی معابر شهری شفت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 مهر 1403 - 17:28
رشت_ مسئول پروژه‌های عمرانی بنیاد علوی در گیلان از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار جهت بهسازی معابر شهری شفت خبر داد و گفت: این پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
شفت،بنياد،علوي،شهري،بهسازي

رضا بهزاد نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: محرومیت زدایی در بخش‌های مختلف بسیار اهمیت و ضرورت دارد.
مسئول پروژه‌های عمرانی بنیاد علوی در گیلان با اشاره به اقدامات این بنیاد در شهرستان شفت بیان کرد: مساعدت در بهسازی معابر شهری شفت در دستور کار بنیاد علوی قرار گرفت و کارهای خوبی در این بخش صورت گرفته است.
بهزاد نژاد از اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار جهت بهسازی معابر شهری شفت خبر داد و اضافه کرد: این مقدار اعتبار از محل اعتبارات مناطق کم برخوردار بنیاد علوی اختصاص داده است.
به گفته وی، برآورد اجرای این پروژه‌ها که شامل زهکشی و لوله گذاری به جهت دفع آب‌های سطحی و همچنین بستر سازی و اجرای روکش آسفالت این منطقه از شهر حدود ۱۲ میلیارد تومان گزارش شده است.
مسؤول پروژه‌های عمرانی بنیاد علوی در گیلان از پیشرفت ۵۰ درصدی پروژه بهسازی معابر شهری شفت خبر داد و بیان کرد: این پروژه با مساعدت و همراهی مدیریت شهری شفت در حال انجام است.