خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 16 مهر 1403 - 10:41
یزد - معاون برنامه ریزی و اموراقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان یزد از امهال تسهیلات بهره‌برداران بخش کشاورزی خبر داد.
تسهيلات،سقف،شهرستان،كشاورزي،ريال،جهادكشاورزي،بخشودگي

️به گزارش خبرنگار مهر، اکبر شیخعلیشاهی در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به بند ض تبصره ۷ قانون بودجه گفت: تسهیلات آن دسته از بهره برداران بخش کشاورزی که به دلیل سرمازدگی، خشکسالی، سیل، طوفان و ...
دچار خسارت شده و تاکنون از هیچ کدام از مساعدت‌های قانونی دولت و مجلس برای بخشودگی سود و جرایم دیرکرد استفاده نکرده اند، امهال خواهد شد.
وی افزود: تسهیلاتی که تا سقف ۲ میلیارد ریال بوده و تا پایان سال ۱۴۰۲ سر رسیده است، می‌توانند به کارگروه‌های شهرستانی (متشکل از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان - فرمانداری - نماینده بانک عامل) مراجعه کنند.
شیخعلیشاهی تصریح کرد: بر این اساس سود، جریمه و کارمزد تسهیلات کشاورزان خسارت دیده بخشیده و اصل تسهیلات آنها به مدت یک سال امهال می‌شود.
به گفته معاون جهاد کشاورزی، در مرحله اول برای اکثر شهرستانها، تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال مشمول و امهال باقیمانده تسهیلات تا سقف ۲ میلیارد ریال منوط به دریافت و توزیع اعتبار کشوری خواهد بود.
وی اظهار داشت: سه هزار و ۸۰۰ پرونده، مشمول شرایط اعلامی است که پیش‌بینی می‌شود در این مرحله تسهیلات دریافتی حدود هزار نفر از بهره برداران بخش کشاورزی مورد بخشودگی و امهال قرار گیرد.
شیخعلیشاهی گفت: با توجه به سیر مراحل قانونی و بررسی‌های لازم توسط بانک‌های عامل، کارگروه استانی و شهرستان، متقاضیان می‌توانند برای اطلاع از وضعیت تسهیلات خود به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان مربوطه مراجعه کنند.