خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشتاق حماقت رژیم صهیونیستی هستیم/ اقدام نظامی علیه ایران نابودی اسرائیل را تسریع می‌کند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 16 مهر 1403 - 00:12
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما مشتاقیم که رژیم صهیونیستی حماقت کند، چون این اتفاق نابودی آنها را تسریع می‌کند.
رژيم،صهيونيستي،سران،حمله،نظامي،پاسخ،مجلس

روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره هرگونه حماقت رژیم صهیونیستی در حمله نظامی به ایران گفت: آنها با جنگ روانی سعی می‌کنند اقداماتشان را پیش ببرند و ما مشتاقیم که حماقت کنند، چون این اتفاق آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی است و نابودی آنها را تسریع می‌کند.
وی درباره ادعا‌های صهیونیست‌ها مبنی بر حمله به ایران اظهار کرد: اگر عقلی در سران رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد نباید دست به چنین خطایی بزنند، چون پاسخ ما حتماً سریع‌تر قاطع‌تر و محکم‌تر است لذا اگر واقع‌بینانه نگاه کنند باید با همین نشانه‌ای که از ما در عملیات وعده صادق ۲ دیدند دچار اشتباه مجدد نشوند و تصمیم عاقلانه‌ای بگیرند که البته عقل از سران رژیم صهیونیستی بعید است و شاید دچار این خطای مجدد شوند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس بیان کرد: پاسخ ایران به هرگونه اقدام نظامی آنها روشن است، چون این پاسخ سریع‌تر، محکم‌تر، قاطع‌تر، گسترده‌تر و موثرتر است.
وی ادامه داد: هیئت نظامی که از جانب ایالات متحده آمریکا در رژیم صهیونیستی مستقر است کارکرد مستشاری دارد و متوجه شدند که رژیم صهیونیستی از پس خودش بر نمی‌آید و این رژیم با حمایت و کمک ایالات متحده است که این جنایات را رقم می‌زند.
نجابت اظهار کرد: سران رژیم صهیونیستی احمق هستند، اما فکر نمی‌کنم میزان حماقتشان تا این میزان باشد که به تاسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کنند لذا اقداماتشان جنگ روانی است و این کار خطای بسیار بزرگی است.