خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تغییر زمان بازی پرسپولیس و سپاهان به خاطر تعداد ملی‌پوش

مهر | ورزشی | یکشنبه، 15 مهر 1403 - 21:53
سازمان لیگ فوتبال زمان برگزاری سه بازی از هفته هشتم لیگ برتر را تغییر داد.
باشگاه،ديدار،روز،سپاهان،مهر،درخواست،هفته

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال، دیدار دو تیم ملوان بندر انزلی و پرسپولیس از هفته هشتم مسابقات بنا به درخواست باشگاه پرسپولیس و به علت حضور بیش از ۳ ملی پوش این باشگاه (داخلی و خارجی) در اردوی تیم‌های ملی بزرگسالان کشور خود و همچنین فاصله زمانی ۴۸ ساعته بین بازی‌های ملی و دیدار مذکور لغو و به تاریخ دیگری موکول می‌گردد.
همچنین دیدار دو تیم فولاد مبارکه سپاهان و نساجی مازندران از هفته هشتم با توجه به درخواست باشگاه سپاهان و موافقت باشگاه نساجی به منظور فرصت بیشتر جهت آماده سازی سپاهان برای دیدار لیگ قهرمانان آسیا برابر شارجه امارات به جای روز جمعه ۲۷ مهرماه در ساعت ۱۸ روز پنجشنبه ۲۶ مهرماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌گردد.
ضمناً دیدار دو تیم آلومینیوم اراک و فولاد خوزستان از همین هفته با توجه به درخواست مکتوب هر دو باشگاه به جای روز جمعه ۲۷ مهر ماه، ساعت ۱۸:۱۵ روز یکشنبه ۲۹ مهر ماه در ورزشگاه امام خمینی (ره) شهر اراک برگزار می‌شود.