خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنایه رضا رفیعی به پست آذری جهرمی در مورد تربیت آقازاده‌ها +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 14:57
رفیع شاعر و طنزپرداز در یک برنامه تلویزیونی با لحنی کنایه‌آمیز نسبت به اظهارنظر وزیر ارتباطات درباره آقازادگی فرزندانش واکنش نشان داد.
وزير،رفيع،ارتباطات،شبكه،برنامه

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رضا رفیع شاعر و طنزپرداز تلویزیون صبح امروز در برنامه زنده "یه روز تازه" شبکه ۵ سیما در بخش پا تو کفش اخبار، به سوال یک کاربر خطاب به محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی توییتر اشاره کرد.
رفیع در این برنامه صبحگاهی در ابتدا به فیلتر بودن شبکه اجتماعی توییتر در کشور و فعالیت گسترده سیاسیون از جمله وزیر جوان دولت در آن اشاره کرد و با کنایه نسبت به پاسخ وزیر ارتباطات به آن کاربر واکنش نشان داد.
در ادامه می‌توانید بخشی از برنامه صبحگاهی "یه روز تازه" را به همراه شوخی‌های جالب رضا رفیع با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مشاهده کنید.
انتهای پیام/