خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسهیلات قطره چکانی نهضت ملی مسکن در خوزستان قابل قبول نیست

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 15 مهر 1403 - 20:53
اهواز - معاون امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: تسهیلات قطره چکانی نهضت ملی مسکن در خوزستان قابل قبول نیست و بانک‌ها باید تسهیلات را افرایش دهند.
زمين،استاندار،خوزستان،تسهيلات،مسكن،خانچي

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانچی عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای مسکن خوزستان که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن ۵۴ هزار واحد زمین تأمین کرده‌ایم که در حال آماده سازی هستند به هر کدام که آماده شود به زودی و به تناوب تحویل داده می‌شود.
معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت: توصیه ما به راه و شهرسازی این بوده که زمین‌ها را در قالب خود مالکی به مردم واگذار کنند تا آنها خود بتوانند ساخت را انجام داده و از تسهیلات استفاده کنند.
وی با بیان اینکه تقریباً تا ۲ سال مشکل زمین نخواهیم داشت، تصریح کرد: زمانی که کار را تحویل گرفتیم بانک زمین تقریباً خالی بود اما با اقدامات خوبی که همه دستگاه‌ها انجام دادند امروز تعداد قابل ملاحظه زمین فراهم شده به طوری که هر متقاضی که سهم آورده واریز کنند می‌توانند در شهرهای مختلف تأمین زمین داشته باشند.
خانچی اضافه کرد: البته برخی زمین‌ها مرغوب و یا اوقافی هستند که در این زمینه مشکلاتی داریم.
معاون عمرانی استاندار خوزستان گفت تسهیلات قطره چکانی مسکن ملی قابل قبول نیست و توان اعطای تسهیلات بانک‌ها باید افزایش پیدا کند.