خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غرق شدن جوان مراغه‌ای در سد علویان

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 14:56
مدیرعامل خدمات ایمنی و سازمان آتش‌نشانی شهرستان مراغه از غرق شدن پسر ۱۸ ساله مراغه‌ای در سد علویان این شهرستان خبر داد.
غرق،سد،شهرستان،مراغه،ايمني،سازمان،علويان،شنا

مدیرعامل خدمات ایمنی و سازمان آتش‌نشانی شهرستان مراغه از غرق شدن پسر ۱۸ ساله مراغه‌ای در سد علویان این شهرستان خبر داد.
‌جواد پنداشتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این مطلب، اظهار کرد: عصر روز گذشته طی گزارش مردمی به سامانه ۱۲۵ مبنی بر غرق شدن جوانی در سد علویان، تیم غواصی سازمان آتش‌نشانی مراغه به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: تیم غواصی پیکر بی‌جان فرد غرق شده را در طول ۱۰ دقیقه یافته و جسد وی را به مقامات قضائی و اورژانس تحویل داد.
مدیرعامل خدمات ایمنی و سازمان آتش‌نشانی شهرستان مراغه گفت: متأسفانه زمان بین ورود به سد برای شنا و غرق شدن بسیار کوتاه بود و با وجود اطلاع رسانی سریع مردم و عملکرد سریع آتشنشانی، فرد جان باخته بود.
پنداشتی خاطرنشان کرد: متأسفانه در طول سال جاری چهار نفر در رودخانه‌های شهرستان مراغه غرق شده و جان باخته‌اند و این اولین نفری است که امسال در سد علویان غرق شد، اکثر رودخانه‌های این شهرستان به کوه سهند متصل بوده و هر لحظه احتمال طغیان رودخانه و سیلابی شدن آن بر اثر ذوب برف کوهستان وجود دارد.
وی با ارائه توصیه‌های ایمنی به منظور جلوگیری از غرق شدن متذکر شد: از شهروندان تقاضا می‌شود از اتراق در حاشیه‌های رودخانه‌ها خودداری کرده و به تابلوهای شنا ممنوع که در کنار سدها و رودخانه‌ها نصب شده است، دقت کنند.
مدیرعامل خدمات ایمنی و سازمان آتش‌نشانی شهرستان مراغه گفت: با توجه به ناشناخته بودن آب، پستی و بلندی کف سد و موقعیت خاص آن و دره‌های اطرف سد، شهروندان و مسافران به جد از شنا در سد خودداری کنند.
انتهای پیام