خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای مذاکره استقلالی‌ها با فرهاد مجیدی در امارات

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 15 مهر 1403 - 16:43
سرمربی سابق تیم فوتبال استقلال مدعی شد که مدیران این باشگاه با وی برای بازگشت به این تیم مذاکره کرده‌اند.
استقلال،تيم،دبي،سرمربي

فرهاد مجیدی در مورد بازگشت دوباره به استقلال گفت: بعد از بازی با پرسپولیس فرشید سمیعی و احمد شهریاری به دبی آمدند و به احترام اینکه به دبی آمدند، با آنها به جلسه رفتم و اتفاقا جلسه ما ۵-۴ ساعت طول کشید و همان‌جا به آقای شهریاری اعلام کردم که چون دوست دارم در چند دوره مربیگری در دبی شرکت کنم و تجربه بیشتری در فوتبال امارات کسب کنم، شرایط حضور و بازگشت ندارم.
وی افزود: برای من موجب افتخار است که سرمربی استقلال باشم و استقلال تیم بزرگی است و به آنها گفتم که شرایط بازگشت ندارم.
من دیدم که مطالبه هواداران استقلال سرمربی خارجی است و فکر می‌کنم هواداران این تیم لیاقت این را دارند که مربی بزرگ خارجی داشته باشند به خاطر اینکه تیم، یک تیم بزرگ در آسیا است و امیدوار هستم چه با سرمربی خارجی و داخلی نتایج خوبی بگیرد.