خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگردان آرزوی اسب چوبی: دغدغه خانواده‌ها محور فیلم است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 15 مهر 1403 - 16:04
کارگردان فیلم آرزوی اسب چوبی گفت: فرهنگ هر کشوری به وسیله نسل جوان آن کشور ساخته می شود، از همین رو تلاش کرده ایم تا با ساختن فیلم در حوزه کودک و نوجوان، به این فرهنگ کمک کنیم.
فيلم،چوبي،اسب،آرزوي،اصفهان،فرهنگ،تسنيم

کمال مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، از حضور در سی و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان ابراز خوشحالی کرد و گفت: به عنوان یک کارگردان، کار کردن در حوزه فرهنگ را رسالت خودم می‌دانم و هدفم فرهنگسازی است.
وی افزود: فرهنگ هر کشوری به وسیله نسل جوان آن کشور ساخته می‌شود و تلاش کرده‌ام تا با ساختن فیلم در حوزه کودک و نوجوان، به این فرهنگ کمک کنم.
کارگردان فیلم فیلم آرزوی اسب چوبی درباره موضوع فیلمش گفت: موضوع فیلم من خانواده، احترام و ساختن آرزوها بود و در قالب فانتزی این کار را ساخته‌ایم.
بیان مشکلات روزِ خانواده‌ها در "آرزوی اسب چوبی"
محمدرضا شیرخانلو؛ بازیگر و یکی از نویسندگان فیلم آرزوی اسب چوبی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با بیان اینکه دیدن فیلم آرزوی اسب چوبی برای تمام خانواده‌های ایرانی لازم است، گفت: ما در این فیلم سعی کرده‌ایم بگوییم که نسل جدید طرز فکر متفاوتی دارند و لطفا خودتان برای بچه‌ها آرزوسازی نکنید و اجازه دهید که خودشان برای خودشان تصمیم بگیرند؛ نیازی نیست که همه دکتر یا مهندس شوند؛ شاید کسی بخواهد هنرمند باشد و در این مسیر خیلی موفق‌ شود.
وی ادامه داد: ما در این فیلم تلاش کردیم تا مشکلات روز جامعه مثل مسائل اقتصادی و مهاجرت را عنوان کنیم و امیدوارم فیلم را ببینید و از دیدن آن لذت ببرید.
بازیگر و یکی از نویسندگان فیلم آرزوی اسب چوبی گفت: من این فیلم را خیلی دوست دارم چون باعث شد که بعد از دو سال در جشنواره اصفهان حضور پیدا کنم و این موجب خوشحالی من است؛ امیدوارم سال آینده هم شرایطی فراهم شود که بتوانیم فیلمی مفیدتر و مناسب حال مردم جامعه بسازیم.
انتهای پیام/170