خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«موغام» کنسرت «هفت شهرعشق» را در تالار وحدت اجرا می‌کند

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 15 مهر 1403 - 12:33
سومین کنسرت از پروژه «هفت شهر عشق» توسط گروه آذربایجانی «موغام» ۱۸ مهر در تالار وحدت برگزار می‌شود.
كنسرت،وحدت،مهر،تالار،گروه،عطاپور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، سومین کنسرت از پروژه «هفت شهر عشق» توسط گروه آذربایجانی «موغام» به سرپرستی ناصر عطاپور ۱۸ مهر در تالار وحدت برگزار می‌شود.
کنسرت اول با نام «راست پنجگاه» روز ۲۷ مهر سال ۱۴۰۲ در تبریز، کنسرت دوم با نام «شور» روزهای ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ در تبریز و ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ در تالار وحدت اجرا شد.
این در حالی است که اجرای سوم این پروژه نیز با نام «زابول سگاه» شامگاه چهارشنبه ۱۸ مهر در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.
پدرام رنجبر، وحدت رحیمی، جعفر نوعی، مسعود بهمن‌نیا، علی رشیدی و محمد سعادتی خوانندگان این کنسرت هستند.
عادله بلندی، المیرا داننده، آشقین امامی، شنلیک محمودی، آرزو مرشدی و مریم جعفرزاده نیز اعضای گروه کر را تشکیل می‌دهند.
ضمن اینکه ۲ قطعه نیز با اجرای نونهالان پیش روی مخاطبان قرار می‌گیرد.
کنسرت گروه موسیقی «موغام» به سرپرستی و خوانندگی ناصر عطاپور از ساعت ۲۱:۳۰ شامگاه چهارشنبه هجدهم مهر در تالار وحدت برگزار می‌شود