خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادفات منجر به فوت در تنگستان کاهش یافت

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 مهر 1403 - 19:18
بوشهر- فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان گفت: روند تصادفات فوتی در شهرستان طی ۶ ماه اول سال جاری بیش از ۱۷ درصد کاهش یافت.
شهرستان،تنگستان،فرمانده،انتظامي،نيروي،كاهشي،مناسبت،صادر

به گزارش خبرنگار مهر، عظیم نیکو کار عصر شنبه در نشست با فرماندار شهرستان به مناسبت هفته نیروی فراجا که امام جمعه شهر اهرم، فرمانده سپاه ناحیه امام علی (ع) و جمعی از مدیران شهرستان که به مناسبت هفته نیروی انتظامی انجام شد، عنوان داشت: امروزه کشور جمهوری اسلامی ایران جز امن‌ترین کشورهای جهان است و این اقتدار و امنیت نیز نتیجه ایثارگری، رشادت و شهادت فرزندان این مرز و بوم است.
فرمانده انتظامی شهرستان تنگستان ادامه داد: پلیس در همه شئونات زندگی با مردم در ارتباط است، از نقطه صفر مرزی گرفته تا عمق کشور پلیس در هر کار و مسئولیتی به نحوی نقش دارد و آن را به خوبی ایفا می‌کند.
وی اضافه کرد: بدون شک موفقیت نیروی انتظامی در گرو مشارکت و حمایت تمامی ارگان‌ها و مردم است و نقش مردم در ایجاد و دوام امنیت یک اصل مهم و راهبردی است.
وی ادامه داد: تنگستان در وقوع انواع جرایم روند کاهشی دارد و این نشان از همکاری خوب مردم، دهیاران و شوراهای اسلامی می‌باشد.
نیکوکار تصریح کرد: روند تصادفات فوتی در شهرستان در شش ماهه اول سال جاری بیش از ۱۷ درصد کاهشی بوده است.
فرمانده فراجا تنگستان افزود: در شهرستان بیش از هزار و ۹۵۲ گذرنامه جهت سفر اربعین همشهریان صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد: در شهرستان در جهت اشتغال بیش از ۵۶۴ فقره جواز کسب صادر شده است.