خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵۰ درصد نیاز داروهای دامی کشور در استان سمنان تولید می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 مهر 1403 - 13:41
سمنان- استاندار سمنان بابیان اینکه این استان ظرفیت خوبی را در تولید واکسن و داروی مورد نیاز دامی دارد، گفت: ۵۰ درصد نیاز داروهای دامی در سمنان تولید می‌شود.
دامپزشكي،سمنان،دام،بابيان،استان،طيور

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی ظهر شنبه در بازدید و بهره‌برداری از طرح توسعه ساختمان جدید الاحداث اداره کل دامپزشکی استان سمنان به مناسبت هفته دامپزشکی بابیان اینکه این استان به لحاظ دامپزشکی از ظرفیت خوبی برخوردار است، ابراز داشت: ۵۰ درصد نیاز داروهای دامی کشور در سمنان تهیه و تولید می‌شود.
وی بابیان اینکه سمنان در حوزه دامپزشکی از استان‌های موفق کشور است، افزود: تأمین داروهای مورد نیاز دامی یکی از این موفقیت‌ها است.
استاندار سمنان بابیان اینکه تاکنون کوچک‌ترین بیماری حاد برای دام و طیور در استان گزارش داده نشده است، ابراز داشت: این یکی دیگر از موفقیت‌های دامپزشکی ک با اقدامات مؤثر، به موقع و پیشگیری مطلوب مانع بروز بحران شدند.
هاشمی تصریح کرد: نظارت خوب بر کشتار دام و همچنین عرضه بهداشتی گوشت قرمز و مرغ در سطح بازار توسط مراکز عرضه، از دیگر موفقیت‌هایی که توسط این مجموعه به خوبی در حال انجام است.
وی افزود: وجود بالغ بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام سبک، ۸۰۰ رأس دام سنگین و طیور، اهمیت کار جهادی این مجموعه را بیش از پیش نشان می‌دهد.