خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گیلان محرومیت‌های زیادی دارد/ دولت چرا برنج وارد می‌کند؟ - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 14 مهر 1403 - 10:12
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه گیلان در تمام زیرساخت ها با مشکل مواجه است، گفت: در بین وزاری دولت چهاردهم، سه وزیر از استان های شمالی هستند که همگی نخبه بوده  و انتظار داریم که بخشی از این مشکلات حل شود.
گيلان،گودرزوند،چگيني،برنج،استاندار،ثابت،شمالي،مجمع،نمايندگان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مهرداد گودرزوند چگینی رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه استاندار گیلان در سالن ناجا با بیان اینکه خوشحال هستیم که یک فرد توانا و بومی به جای استاندار سابق انتخاب شدند، اظهار کرد: عباسی استاندار سابق نیز خدمات شایسته‌ای در طول سه سال انجام دادند و برای زیرساخت‌هایی که بایستی به سمت پیشرفت و توسعه حرکت می‌کرد ‌ وی اقدامات موثری انجام داد‌.
وی با بیان اینکه گیلان علیرغم سرسبزی اما از حداقل‌هایی مانند اشتغال، کشاورزی و غیره محروم است، گفت: گیلان حتی در حوزه کشاورزی هم از محرومیت‌های زیادی برخوردار است و در حوزه ورزش هم محرومیت دارد و توقع و انتظار داریم که مشکلات گیلان با توجه ویژه ملی کاهش یابد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه گیلان در تمام زیرساخت‌ها با مشکل مواجه است، افزود: در بین وزرای دولت چهاردهم، سه وزیر از استان‌های شمالی هستند که همگی نخبه بوده و انتظار داریم که بخشی از این مشکلات حل شود.
گودرزوند چگینی با اشاره به گلایه‌های کشاورزان برای کاشت و برداشت برنج بیان کرد: امروز در برنج واردکننده هستیم در حالی که برنج تولیدی در کشور و شمال به اندازه کافی وجود دارد و در حوزه چای و زیتون و غیره استان‌های شمالی می‌توانند حجم زیادی از نیاز کشور را تامین کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از شهرکت‌های صنعتی ما نیمه تعطیل است و صنایع مادر مثل نساجی و معادن که بخش زیادی از اشتغال استان را داشتند تعطیل است، گفت: استان‌های شمالی به آن جایگاهی که نیاز بود به آن‌ها توجه شود نرسیده و باید در این خصوص تلاش‌های بسیاری کرد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه توانمندی ایران و اقتدارش در جهان امروز ثابت شده است، افزود: امروز رهبری در راس نظام هست و دیروز نیز با حضور در نماز جمعه به همه دنیا ثابت کرد که ما ثابت قدم هستیم در مسیر حق و نیروهای مسلح را حمایت خواهیم کرد.
گودرزوند چگینی با بیان اینکه بسیاری از تحلیلگران خارجی همه در این مدت، همه به اقتدار و استقلال ایران که شعار جمهوری اسلامی بود حسرت خوردند، تصریح کرد: امروز آرمان‌های انقلاب ه جهان صادر شده و نظام جمهوری اسلامی از هر زمان دیگری قوی‌تر و مقتدر است و امیدواریم با همدردی و همدلی بتوانیم پیشرفت استان را رقم بزنیم.
انتهای پیام/.