خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مارکو: استراتژی‌های‌مان را برای چادرملو تنظیم کرده‌ایم - تسنیم

تسنیم | ورزشی، استان‌ها | جمعه، 13 مهر 1403 - 21:52
سرمربی تیم خیبر تأکید کرد: ما فرصت برای آماده شدن در لیگ برتر را داریم و استراتژی های مان را برای بازی مقابل چادرملو تنظیم کرده ایم و در بازی های بعدی می خواهیم که بهترین تیم خود را به نمایش بگذاریم.
بازي،تيم،خيبر،اورليو،سيرجان،سرمربي،بازيكن،سخت،هفته

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مارکو اورلیو امشب در کنفرانس خبری پایان بازی خیبر و گل‌گهر سیرجان گفت: قبل از هر چیزی به هواداران خیبر برای حضور در ورزشگاه تبریک می‌گویم و از برخورد خیلی مؤدبانه و خوب با تیم حریف قدردانی می‌کنم.
او با بیان اینکه نتیجه مورد انتظار ما در بازی امروز مقابل گل‌گهر سیرجان رخ نداد، اضافه کرد: ما برای بردن بازی وارد زمین شدیم و هجومی بازی کردیم.
سرمربی تیم خیبر ادامه داد: گل‌گهر سیرجان در هفتمین هفته تا به‌حال فقط یک گل دریافت کرده‌است و سیستم دفاعی خیلی خوبی دارند و ما نیز استراتژی‌هایی را تنظیم کردیم تا این سیستم دفاعی را بشکنیم.
اورلیو با بیان اینکه ما شانس‌های زیادی را خلق کردیم تا گل بزنیم و گل‌گهر را از دروازه به‌ویژه در نیمه دوم دورنگه داشتیم، اضافه کرد: این تیم از خط زیاد عبور نکردند و حتی تیم ما را در خطر قرار ندادند.
او با تأکید به اینکه کسب هر امتیازی در بازی‌ها مهم است، بیان کرد: ما ارزش امتیازی که امروز کسب کردیم را می‌دانیم و برای ما ارزشمند است.
سرمربی تیم خیبر با اعلام اینکه اضافه‌شدن دو بازیکن در خط حمله و هافبک، اعلام کرد: بازی امروز ما نسبت به بازی گذشته بهتر بود و شانس‌های زیادی برای گل‌زنی خلق کردیم.
اولیور تأکید کرد: ما فرصت برای آماده‌شدن در لیگ برتر را داریم و استراتژی‌های‌مان را برای بازی مقابل چادرملو تنظیم کرده‌ایم و در بازی‌های بعدی می‌خواهیم که بهترین تیم خود را به‌نمایش بگذاریم.
او شرح داد: ما بعد از دو هفته بازیکنانی که الان در خدمت تیم پزشکی هستند را خواهیم داشت و امیدواریم که مقابل چادرملو با تمام قدرتمان حاضر شویم.
سرمربی تیم خیبر با اشاره به مصدومیت برخی از بازیکنان این تیم اذعان کرد: بازی یک مسابقه است و سخت برگزار می‌شود؛ ما یک تیم پزشکی بسیار خوب داریم و دو هفته نیز فرصت داریم تا بازیکنانمان را به زمین برگردانیم.
اورلیو یادآور شد: ما بهتر بودیم، اما نتوانستیم این بهتر بودن را به گل‌زنی ختم کنیم و ما بازی‌به‌بازی بهتر می‌شویم و صددرصد مهم است که از یک بازی نسبت به بازی قبل بهتر بشویم.
او اذعان کرد: خیلی سخت است که بازیکن خوب و در دسترس پیدا کنیم، اما مدیریت ما خیلی خوب و سخت تلاش می‌کند تا بازیکن خوب و در دسترس را در اختیار ما قرار بدهند.
انتهای پیام/ 644