خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده بین المللی لبنان به سوریه هدف قرار گرفت/ واکنش وزیر لبنانی

مهر | بین‌الملل | جمعه، 13 مهر 1403 - 09:46
وزیر حمل و نقل لبنان به حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه مرزی المصنع در مرز میان لبنان و سوریه واکنش نشان داد.
لبنان،صهيونيستي،رژيم،حمله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، علی حمیه وزیر حمل و نقل لبنان به حمله رژیم صهیونیستی به گذرگاه مرزی المصنع در مرز میان لبنان و سوریه واکنش نشان داد.
وی گفت: حملات اسرائیل به گذرگاه المصنع موجب بسته شدن جاده بین المللی میان لبنان و سوریه و سرگردانی هزاران آواره شده است.
وزیر حمل و نقل لبنان اعلام کرد که این جاده به دنبال حمله اسرائیل بسته شده است.
رژیم صهیونیستی بامداد امروز گذرگاه مرزی المصنع میان لبنان و سوریه را هدف قرار داد و تردد در این جاده را تعطیل کرد.
این یورش ناجوانمردانه همزمان با حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و تلاشهای ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله زمینی به جنوب لبنان است که تاکنون نتوانسته است در جبهه زمینی توفیقی به دست آورد.