خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار چهره به چهره دادستان کل کشور با مردم

فارس | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 12:38
مدیرکل روابط عمومی دادستانی کل کشور از دیدار مسئولان عالی رتبه دادستانی با مردم خبر داد.
عمومي،دادسراي،شهرستان،انقلاب،دادستاني،دادستان،حضور،كشور،معاو ...

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، محمدحسین صیرفی مدیرکل روابط عمومی دادستانی کل کشور از دیدار مسؤولان عالی رتبه دادستانی با مردم خبر داد.
وی در رابطه با جزئیات این خبر اظهار کرد: نظر به تأکیدات رئیس قوه قضاییه مبنی بر لزوم استماع درخواست‌های مردمی و رسیدگی به آن و نیز با توجه به تأکیدات دادستان محترم کل کشور مبنی بر توجه به مطالبات مردمی و پاسخگویی شفاف به خواسته‌های ایشان و با توجه به نامگذاری روز دوشنبه سوم تیر ماه سال جاری از طرف ستاد بزرگداشت هفته قوه قضاییه تحت عنوان «دیدار مردمی مسؤولان عالی قضایی» مقرر گردید حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور و معاونین و مدیران کل دادستانی در تاریخ مذکور با حضور در دادسراهای تهران و شهرستان‌های تابعه اقدام به برگزاری دیدار مردمی و ملاقات عمومی کرده و درخواست ها و مطالبات آنان را مورد بررسی و رسیدگی قرار دهند.
این مقام مسئول در رابطه با این که مقامات مسئول در چه مجتمع‌هایی حاضر خواهند شد گفت: حجت الاسلام والمسلمین منتظری دادستان کل کشور با حضور در یکی از دادسراهای تهران، بختیاری دادیار دادسرای دیوانعالی و رئیس دفتر دادستان کل با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار، خرم آبادی معاون نظارت و هماهنگی امور دادسراها و ضابطین دادستانی کل با حضور در داسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهرری، امیری اصفهانی معاون سیاسی امنیتی دادستانی کل با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دماوند و جاویدنیا سرپرست معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رباط کریم با مردم دیدار چهره به چهره خواهند داشت.
وی افزود: همچنین نوری معاون پیگیری امور اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز دادستانی کل در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان پاکدشت، عمرانی معاون قضایی دادستان کل کشور در امور مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان یافته در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بهارستان، حشمتی معاون قضایی دادستان کل کشور در پیگیری حقوق عامه در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ورامین،خشنودی مشاور دادستان کل کشور و مدیرکل دفتر پیگیری امور مبارزه با قاچاق کالاو ارز در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان قدس وقاسمی مدیرکل اجتماعی،فرهنگی و منابع طبیعی دادستانی کل در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان پردیس حضور یافته و به مشکلات و مطالبات مراجعان رسیدگی خواهند کرد.
انتهای پیام/