خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 مهر 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشرفت اقتصادی و توسعه مناطق کوچک با توجه به زیرساخت‌ها

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 11 مهر 1403 - 14:12
شهرستان‌ها و مناطق کوچک، به دلیل محدودیت در تولید یا عرضه محصولات نیاز به توجه به پایه و منابع بومی دارند تا با ظرفیت محدود خود، نقش ویژه‌ای در تولید و صادرات آن به مناطق دیگر داشته باشند.
شهرستان،كشاورزي،زرآباد،مناطق،توجه،دليل،توليد،صيادي،جهادي

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان‌ها و مناطق کوچک، به دلیل محدودیت در تولید یا عرضه محصولات در سطح کلان و عدم توانایی رقابت با استان‌ها، نیاز به توجه به پایه و منابع بومی دارند تا با ظرفیت محدود خود، نقش ویژه‌ای در تولید و صادرات آن به مناطق دیگر داشته باشند.
عظیم ساقی اهل شهرستان زرآباد استان سیستان و بلوچستان است.
او از سال ۱۳۸۹ در قالب گروه جهادی در تمامی عرصه‌ها مشغول فعالیت بوده و زمینه‌هایی مانند محرومیت‌زدایی و کشاورزی، از جمله فعالیت‌های جهادی ما در گذشته بوده است.
ظرفیت‌های شهرستان به سه بخش مهم کشاورزی، صیادی و گردشگری تقسیم می‌شود و عمده تمرکز آن‌ها به این زمینه‌ها معطوف است؛ از این رو در بخش کشاورزی، میوه‌های گرم‌سیری مانند موز، پاپایا و انبه، به دلیل شرایط جوی مساعد، در بسیاری از اراضی کشاورزی قابل کشت است اما متأسفانه تولید به صورت انبوه نیست تا نیازهای کل کشور تأمین شود و از واردات این میوه‌ها جلوگیری شود.
حمایت از بخش کشاورزی در راستای کاشت محصولات کمیاب، تا حد بسیاری بر اقتصاد منطقه کمک کرده و از بروز محرومیت‌های مالی جلوگیری می‌کند؛ علاوه بر آن شهرستان زرآباد یکی از مناطق مناسب برای حضور گردشگران است که توجه بر روستاهای اطراف شهرستان که از جاذبه‌های خوبی برای گردشگران برخوردارند، تا حد بسیاری بر اقتصاد گردشگری شهرستان تأثیر مثبت می‌گذارد.
توسعه اقتصادی شهرستان با توجه به زیرساخت‌ها میسر است
شیلات و صیادی زرآباد پتانسیل بالایی دارد و از ظرفیت‌های مناسبی برخوردار است و همین مسئله، با توجه به زیرساخت‌ها، یک بستر مناسب برای پیشرفت، ایجاد اشتغال و درآمدزایی است.
شهرستان زرآباد به عنوان یک شهرستان تازه تأسیس شناخته شده است.
رشد و پرورش میوه موز، از آن جهت که به دلیل شرایط آب‌وهوایی در مناطق دیگر کشور مقدور نیست، یکی از منابع درآمد مردم این شهرستان به حساب می‌آید.