خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین دفاعیات متهمان پرونده فساد در فوتبال اخذ شده است

مهر | اجتماعی و حوادث، ورزشی، استان‌ها | چهارشنبه، 11 مهر 1403 - 14:12
کرمان_رئیس کل دادگستری استان کرمان درباره آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران گفت: تاکنون تمامی متهمان این پرونده فساد به دادسرا احضار و آخرین دفاعیات آنها اخذ شده است.
پرونده،رفسنجان،دادسرا،كيفرخواست

به گزارش خبرنگارمهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون تمام اشخاص و متهمین پرونده فساد در باشگاه فوتبال مس رفسنجان به دادسرای رفسنجان احضار شده و آخرین دفاعیات متهمان اخذ شده است.
وی با بیان اینکه بزودی کیفرخواست پرونده از سوی دادستان رفسنجان صادر خواهد شد افزود: پرونده در مرحله پایانی رسیدگی در دادسرا است و امیدواریم بزودی پس از بازگشت نیابت قضائی از یکی از استان‌های کشور، کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر شود
وی بااشاره به اینکه در آینده نزدیک پرونده فساد فوتبال از دادسرا به دادگاه خواهد رفت افزود: رسیدگی به این پرونده با قاطعیت و بدون اغماض در دادگاه رفسنجان ادامه پیدا خواهد کرد.