خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحصیل بیش از ۳۷۰ هزار دانشجو در دانشگاه پیام نور/ آزمون‌ها متمرکز و به صورت کنکوری است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 10 مهر 1403 - 10:00
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: برگزاری آزمون‌ها در دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز و کنکوری است.
دانشگاه،نور،پيام،حقوق،شهري،آموزش

ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در اولین همایش ملی حقوق شهری و شهرسازی گفت: در دانشگاه پیام نور حدود ۳۷۰ هزار دانشجو در حال تحصیل بودده و این دانشگاه ۳۲۰۰ عضو هیئت علمی همچنین ۱۴ هزار استاد دانشگاه دارد.
وی افزود: برگزاری آزمون ها در دانشگاه پیام نور به صورت متمرکز و کنکوری بوده و دانشگاه شاهد موفقیت دانشجویان در مقاطع بالاتر است.
رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: در نظام رتبه بندی دانشگاه های جهان، دانشگاه پیام نور از جایگاه خوبی در رتبه بندی ببن المللی برخوردار است.
وی ادامه داد: اساسنامه دانشگاه بر اساس تعریف دانشگاه پیام نور به عنوان مرکز آموزش عالی، آموزش از راه دور بوده است و سعی شده تا دانشگاه از انعطاف پذیری بالایی برای تحصیل دانشجویان در این دانشگاه برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: حقوق شهروندی رندگی شهرنشینی و روستایی را تحت تاثیر گذاشته است و دستاورد چنین همایش‌هایی شناسایی مسائل مختلف حوزه شهری خواهد شد.
تقی زاده تصریح کرد: سند ملی حقوق ملی شهری و شهرسازی مهم است و این همایش کمک کننده در جهت شناسایی بهتر آسیب‌ها و ارائه راه حل های مناسب تر است.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور متولی آموزش برای همه و همه وقت است و سعی شده حوزه پژوهش در همه جا و همه وقت اجرایی شود‌.