خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیریت مذهبی «سید حسن نصرالله» الگوساز است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 09 مهر 1403 - 12:12
رشت- نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر لزوم شخصیت پردازی شهید مقاومت در ابعاد مختلف گفت: مدیریت مذهبی سید حسن نصرالله الگوساز است.
نصرالله،الله،سيد،حسن،جهاني،حزب،مديريت،اشاره،فقيه،گيلان،نماين ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله رسول فلاحتی ظهر دوشنبه در مراسم گرامیداشت یاد و خاطر شهدای محور مقاومت به ویژه شهید سید حسن نصرالله اظهار کرد: دنیای امروز با تروریسم جهانی و دولتی به نام استکبار و رژیم صهیونیستی مواجه است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر لزوم صبر در راه خدا بیان کرد: صبر و مقاومت یکی از نمادهای اصلی و مهم جهان اسلام و مؤمنین است.
آیت الله فلاحتی با بیان اینکه نباید فریب زر و زور استکبار جهانی را خورد، گفت: سرانجام استکبار جهانی نابودی، ذلت و جهنم است.
وی با اشاره به اینکه سعادت و خوشبختی برای امت اسلامی وعده الهی است، افزود: مقاومت، پایداری و استقامت رمز سعادت بشری است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه لبنان عروس خاورمیانه است، گفت: لبنان به جهت برخورداری از ویژگی‌های دریا، کوه و جنگل، به محل نزاع و تعدی کشورهای جنایتکار تبدیل شده است.
به گفته وی لبنان یکی از کشورهای چند قومیتی و دارای اقوام و مذاهب و احزاب مختلف است و مدیریت در این کشور بسیار سخت و حساس است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به ترور و شهادت شخصیت‌های برجسته انقلاب و محور مقاومت اضافه کرد: شهیدان حاج قاسم، اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله از شهدای جاویدان و مانای تاریخ هستند.
آیت الله فلاحتی با اشاره به نگاه رهبری معظم انقلاب اسلامی در باب شهید سیدحسن نصرالله بیان کرد: شخصیت پردازی شهید سید حسن نصرالله مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مدیریت مذهبی شهید سیدحسن نصرالله کم نظیر است، افزود: سیدحسن نصرالله در شرایط بسیار سخت و حساس اداره حزب الله را به دست گرفت و توانست این حزب را به درجه رفیع برساند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه مدیریت مذهبی سید حسن نصرالله الگوساز است، گفت: مدیریت مذهبی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی سید حسن نصرالله اعجاز انگیز است.
آیت الله فلاحتی با اشاره به مدیریت سیاسی و نظامی سید حسن نصرالله بیان کرد: با مدیریت سید حسن نصرالله گردان‌های حزب الله به ارتش جهانی حزب الله تبدیل شده است.
وی با اشاره به قدرت نظامی حزب الله افزود: در حال حاضر حزب الله تنها ۲۰ درصد از ظرفیت نظامی وارد جنگ با اسرائیل شده است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اجماع جهانی علیه اسرائیل بیان کرد: مردم آزادی خواه جهان علیه اسرائیل و استکبار جهانی به پا خواسته است و این خیزش جهانی به نابودی اسرائیل ختم می‌شود.