سنجش مستمرکیفیت فرآوردههای دامی در بوشهر/مواد غذایی کنترل میشود
بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر از انجام بیش از ۶۰ هزار آزمایش در آزمایشگاههای دامپزشکی خبر داد و گفت: سنجش مستمر کیفیت فرآوردههای دامی در بوشهر در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تنگستانی مکان صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد آزمایشگاههای دامپزشکی استان از ابتدای سال تاکنون اظهار کرد: آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی و مرکز ملی بررسی و تشخیص بیماریهای میگو ۲ آزمایشگاه مهم در تضمین و تعیین کیفیت فرآوردههای خام دامی و همچنین تشخیص بیماریهای آبزیان هستند.
وی اضافه کرد: این آزمایشگاهها نقش بسزایی در روند تولید و صادرات محصولات آبزی دارند و از ابتدای سال تاکنون در این ۲ آزمایشگاه مرجع ۶۰ هزار و ۴۰۸ هزار مورد آزمایشات مختلف انجام شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر تصریح کرد: در بخشهای مختلف مرکز ملی بررسی و تشخیص بیماریهای میگو ۲۵ هزار و ۴۶۷ مورد آزمایش تشخیص بیماریهای ویروسی میگو شامل ۱۲ هزار و ۸۴۰ آزمایش PCR 129، پنج هزار و ۸۸۱ مورد آزمایش سرلوژی، چهار هزار ۵۱۵ تست باکتری شناسی، هزار و ۷۱۷ آزمایش بافت شناسی و هزار و ۵۲۰ تست انگل شناسی انجام شده است.
کنترل کیفی مواد غذایی
تنگستانی مکان در خصوص عملکرد آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی بیان داشت: آزمایشگاه کنترلی کیفی مواد غذایی دامپزشکی استان بوشهر به عنوان یک مرجع معتبر کنترل تعیین کیفیت محمولههای پروتئینی و آبزی صادراتی و همچنین وارداتی را بر عهده دارد.
وی تاکید کرد: در همین راستا ۳۲ هزار و ۹۴۲ آزمایش میکروبی، ۹۷۱ مورد آزمایش شیمیایی ۷۲۹ مورد آزمایش باقیماندههای دارویی و ۲۲۹ تست سم شناسی بر روی نمونههای صادراتی و مصرف داخلی صورت گرفته است.