خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادهای انتحاری حزب‌الله به پادگان «الیاتکیم» اسرائیل - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 08 مهر 1403 - 19:12
پهپادهای انتحاری حزب الله،پادگان «الیاتکیم» ارتش رژیم صهیونیستی را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار دادند.
لبنان،فلسطين،مقاومت،رژيم،ملت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،حزب الله اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان با انبوهی از پهپادهای انتحاری، پادگان «الیاتکیم» ارتش رژیم صهیونیستی و اماکن استقرار افسران و نظامیان رژیم را هدف قرار داده و تلفات قطعی به آنها وارد کرده است.
این حمله تلافی جویانه در چارچوب دفاع از ملت مقاوم فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع آن و دفاع از لبنان و مردم آن و پاسخ به حملات وحشیانه اسرائیل به شهرها و روستاها و غیرنظامیان صورت گرفته است.
حزب الله پیش از این مناطق مختلف شمال فلسطین اشغالی را در پاسخ به جنایات مستمر صهیونیستها علیه ملت لبنان و فلسطین موشکباران کرده بود.
انتهای پیام/