خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ما عزادار و داغداریم، اما ناامید نیستیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 08 مهر 1403 - 15:12
فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول الله شیراز با تاکید بر عزادار و داغ دار بودن برای شهادت سیدحسن نصرالله، گفت: ناامید نیستیم چراکه خون تازه ای در پیکره حزب الله دمیده خواهد شد و این رژیم تروریستی به زودی به سزای عمل خود خواهد رسید.
مقاومت،سيدحسن،نصرالله،رهبران،شيراز،رژيم،تسنيم،غده

سرهنگ پاسدار غلامعلی احمدی جابری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز ضمن تسلیت مجاهد بزرگ سیدحسن نصرالله، اظهار داشت: رژیم صهیونسیتی با این اقدام بزدلانه در حذف فیزیکی رهبر حزب‌الله لبنان، فکر می‌کند می‌تواند جبهه مقاومت را دچار مشکل کند، اما زهی خیال باطل، چرا که وقتی شهیدی بر زمین می‌افتد پرچمش را مجاهدی دیگر برمی‌دارد.
وی با اشاره به اینکه در طول تاریخ، بزرگ‌مردانی جای فرماندهان قبل از خود را به بهترین نحو پر کرده‌اند، همان گونه که سیدحسن نصرالله جای سیدعباس را به بهترین نحو پر کرد، افزود: ما مطمئن هستیم که این‌ خون‌ به ناحق ریخته شده این سید عزیز، موجبات نابودی هر چه سریع‌تر رژیم منحوس صهیونیستی کودک‌کش را مهیا می‌کند.
فرمانده سپاه ناحیه محمد رسول‌الله شیراز با تاکید بر عزادار و داغ‌دار بودن برای شهادت سیدحسن نصرالله، گفت: ناامید نیستیم؛ چراکه خون تازه‌ای در پیکره حزب‌الله دمیده خواهد شد و این رژیم تروریستی به زودی به سزای عمل خود خواهد رسید.
ترور رهبران خون تازه به مقاومت تزریق می‌کند
حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس هم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از شیراز، بیان کرد: همان گونه که تاریخ مقاومت نشان داده، ترور رهبران نه تنها اراده ملت را سست نمی‌کند، بلکه این خون‌ها موجب می‌شود که جریان مقاومت تقویت شود.
وی تاکید کرد: امیدوارم رهبران مقاومت جدی‌تر از قبل پای کار بیایند؛ چرا که وجود این غده شیطانی باعث می‌شود روزبه‌روز انسان‌های شریف همچون سیدحسن‌ها را از دست بدهیم، پس باید اراده شود تا شر این غده سرطانی از جهان اسلام کم‌شود.
انتهای پیام/424/