تحقق بخشی به طرح تحول برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی مدنظر است
اراک- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی گفت: تحقق بخشی به طرح تحول برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی که هم اکنون در دست تدوین است، مدنظر اداره کل تبلیغات اسلامی استان قرار دارد.

حجت الاسلام صفر قربانپور در گفت و گو با خبرنگار مهر همزمان با فرارسیدن سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار داشت: بنیانگذار جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰ طی حکمی، فرمان تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی راصادر کردند و به نوعی با این اقدام سازمان رسمیت پیدا کرد.
وی بیان کرد: مأموریت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی بنا به تاکید امام راحل، تبلیغ احکام دینی و فرهنگ سازی مبانی اسلامی ناب محمدی یعنی کار کردن بر روی عقاید، تبلیغ مبانی دینی، اعزام مبلغین دینی به داخل و خارج از کشور و … است.
قربان پور گفت: مقام معظم رهبری سال گذشته ضمن ایجاد تحول سازمانی به ساماندهی گرایش نسل جوان در فناوری رسانهای بیشتر توصیه و رسالت سازمان را مقابله با جریان سلطه استکباری اعلام کردند، به طوری که در این حکم آمده است، ضرورت وجود سازمان نه تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه ضرورت فزاینده دارد.
وی افزود: با توجه به این فرمان حوزه کاری سازمان گستردهتر از گذشته شده وصرفا به انجام کارهای سنتی هیأتی، اعزام مبلغ و … نباید اکتفا کرد، بلکه امروزه فضای جهانی باز است و لازمه آن ورود قوی نسبت به گذشته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به برخورداری از خبرگزاری مهر، کتاب، رساله، اعزام مبلغان دینی و ساماندهی هیأتهای مذهبی، اکنون در مسائل اجتماعی ورود یافته و در بخش کاهش آسیبهای اجتماعی به ساخت قرارگاه و پایگاه اجتماعی مبادرت کرده و توجه به موضوع خانواده و نسل جوان را در دستور کار قرار داده است.
قربان پور خاطر نشان کرد: سال گذشته سازمان تبلیغات اسلامی در بخشهای قرآنی اقداماتی همچون آموزش سبک زندگی اسلامی را مدنظر قرار داد و در سطح استان این سیاست گذاری را دنبال میکنیم.
در مباحث امور اجتماعی و کاهش آسیبها میتوان به برگزاری برنامههایی شامل مشارکت جوانان با دستگاههای اجرایی و… اشاره کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان در راستای توافقی که سازمان تبلیغات با وزارت کشور برای کاهش آسیب اجتماعی انجام داده، درصدد است پیرامون این مساله در مناطق آسیب پذیر و حاشیه نشین ۹ پایگاه مقابله با آسیبهای اجتماعی در شهر اراک و ساوه راه اندازی کند و این مهم تنها با بکارگیری یک روحانی و برگزار کردن نماز علمی نمیشود بلکه پایگاهی است که ورود اجتماعی به مشکلاتی از قبیل طلاق، ازدواج، مواد مخدر و … خواهد داشت.
وی بیان کرد: ایجاد کارگاه سبک زندگی قرآنی از جمله برنامههای اداره کل تبلیغات اسلامی است، در کنار این کارها با خلاهایی نظیر کمبود نیروهای تخصصی، کمبود داور در مباحث قرآنی و چهرههای قرآنی اندک مواجه هستیم و ضرورت دارد که صرفاً آموزش اولیه نباشد.
قربان پور اظهار کرد: در سال جدید اداره کل تبلیغات اسلامی استان بر خود تکلیف می داند که بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری را، برای جامعه اسلامی در تمام مناطق شهری و روستایی با بهره گیری از ظرفیت روحانیون در سطح گسترده تبیین سازد و در این باره دورههای متعددی نیز در ماه مبارک رمضان برگزار شد.
وی تاکید کرد: اگر فرمایش مقام معظم رهبری را به عنوان یک منشور اجتماعی و مطالبه ایشان به ویژه برای ورود نسل جوان در حوزه اجتماعی به کار گیریم، قطعاً بهتر از گذشته عمل میکنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان گفت: تاکنون ساماندهی دو هزار هیأت مذهبی و نزدیک به ۱۷۰۰ نفر ذاکر و مداح در استان انجام شده و ۱۵۰ نفر روحانی مستقر به طور دایم در مناطق شهری و روستاها امور فرهنگی و تبلیغی را انجام میدهند.
قربان پور ابیان کرد: استقرار ۶۰ پایگاه برای طرح اوقات فراغت در روستاهای استان برنامه ریزی شده است و امیدواریم در نواحی روستایی افزایش پیدا کند.
وی در بخش دیگر سخنان خود ضمن بیان اینکه طرح تحول برنامههای این سازمان در دست اقدام است، اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص نقش دادن به زن در جامعه دارای رویکرد نگاه به سهم زنان در اداره امور اجتماع بوده و در این رابطه برنامه های جدید را دنبال می کند.