خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسوشیتدپرس: اسرائیل برای عملیات زمینی احتمالی در لبنان آماده می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 08 مهر 1403 - 08:24
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد رئیس ستاد ارتش اسرائیل در حال آماده‌سازی نظامیان اسرائیلی برای انجام عملیات زمینی احتمالی در لبنان است.
لبنان،ارتش،زميني،اسرائيل،احتمالي،صهيونيستي،حملات

در گزارش آسوشیتدپرس آمده است: در حالی که در روز‌های اخیر حزب‌الله ده‌ها راکت را از داخل مرز لبنان به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده و یک موشک بالستیک را نیز در عمیق‌ترین حمله خود به سرزمین‌های اشغالی راهی تل‌آویو کرده است، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی به نیرو‌های زمینی در پشت مرز لبنان گفت که حملات هوایی در طول هفته گذشته به منظور آماده کردن زمینه برای ورود احتمالی آنها به خاک لبنان طراحی و اجرا شده است.
بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، هالیوی با اشاره به موشک بالستیک شلیک شده از سوی حزب‌الله به سمت تل‌آویو به نظامیان اسرائیلی گفت: در حال حاضر حزب‌الله عمق حملات موشکی خود به اسرائیل را گسترش داده، بنابراین باید خودتان را آماده کنید تا پاسخ بسیار سختی به آنها بدهیم.
این خبرگزاری می‌افزاید: اگرچه سخنگوی ارتش اسرائیل به تازگی اعلام کرده بود که هیچ برنامه فوری تهاجم زمینی به لبنان وجود ندارد، اما اظهارات هالوی به عنوان رئیس ستاد ارتش اسرائیل از آماده شدن نظامیان اسرائیلی برای عملیات زمینی احتمالی در لبنان حکایت دارد.
همچنین فراخوانده شدن دو تیپ ذخیره ارتش اسرائیل برای اعزام به مرز با لبنان نیز از تصمیماتی برای عملیات احتمالی زمینی در لبنان خبر می‌دهد.
درگیری‌ها میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر شدت گرفته است.
ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.