خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم سیستان و بلوچستان از اعتبار تخصیصی حوزه آب ۱۰ میلیارد تومان است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 02 تیر 1398 - 09:56
رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: سهم سیستان و بلوچستان از اعتبار تخصیصی حوزه آب تاکنون ۱۰ میلیارد تومان است که درقالب پروژه های اجرای خط انتقال آب، حفر و تجهیز چاه مالداری، لایروبی قنوات، بهسازی چشمه سارها و غیره در مناطق عشایری استان هزینه می شود.
عشايري،مناطق،كشور،دام،شاخص،استان،آب،سازمان،سالجاري،خانوارهاي ...

رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: سهم سیستان و بلوچستان از اعتبار تخصیصی حوزه آب تاکنون ۱۰ میلیارد تومان است که درقالب پروژه های اجرای خط انتقال آب، حفر و تجهیز چاه مالداری، لایروبی قنوات، بهسازی چشمه سارها و غیره در مناطق عشایری استان هزینه می شود.
به گزارش ایسنا- کرمعلی قندالی در نشست شورای عشایر استان افزود: امسال برای نخستین بار از محل صندوق توسعه ملی ۱۸ میلیون دلار اعتبار برای تامین آب و آبرسانی به مناطق عشایری کشور اختصاص یافت.
وی در ادامه بیان کرد: اعطای تسهیلات ارزان قیمت از محل اعتبارات مدیریت ستاد بحران و تامین نهاده های دامی شامل کنسانتره، جو، سبوس و ذرت توسط اتحادیه ها و شرکت تعاونی های عشایری باعث بهبود نظام دامداری عشایر می شود.
قندالی گفت: خوشبختانه باتمام مشکلات مالی و اعتباری کشور حوزه عشایری توانسته است بدون مشکل مصوبات و پروژه های خوبی را درجامعه عشایری اجراکند .
رئیس سازمان امور عشایری کشور افزود: استفاده از توان اتحادیه و شرکت های تعاونی عشایری به عنوان یک فرصت مناسب برای ارتقای شاخص تولید و درآمد خانوارهای عشایری از اولویت های سالجاری این سازمان است .
وی بیان کرد: استفاده از اعتبارات ارزش افزوده به عنوان یکی از مواهب و دستاوردهای برنامه ششم توسعه که در اختیار فرمانداران است در ارتقای شاخص های زیرساختی عمرانی و تولیدی مناطق عشایری بسیارموثر است .
استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: شاخص های برخورداری جامعه عشایری نسبت به سایر جوامع استان از وضعت مطلوبی برخوردار نبوده و نیاز به پیگیری بیشتر از سوی دستگاههای اجرایی دارد .
احمد علی موهبتی افزود: بکارگیری روش های نوین تولیدی در شرایط فعلی و بهتر شدن وضعیت منابع آبی و مراتع در سالجاری بویژه در بحث دام ازجمله استفاده از دام جایگزین مولد اصلاح شده و روش های تغذیه ای دام با استفاده از کاشت علوفه هیدروپونیک و همچنین استفاده از انرژی های نو شرایط بهتری را برای معیشت خانوارهای عشایری فراهم می آورد .
وی تاکید کرد: استفاده از سایر ظرفیت های مناطق عشایری بویژه تولیدات صنایع دستی و گردشگری ضمن بهبود اقتصاد خانوارها باعث ایجاد امنیت پایدار می شود.
انتهای پیام