خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروش زنجانی‌ها در محکومیت جنایات اسرائیل + فیلم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 07 مهر 1403 - 20:58
مردم زنجان در پی شهادت سید حسن نصرالله بعد از نماز مغرب و عشا به خیابان آمدند و با شعار مرگ بر اسرائیل نفرت خودشان را از رژیم صهیونیستی نشان دادند.
زنجان،همينطور،مظلوم،ماست،سيد،لبنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مردم شهید‌پرور و انقلابی زنجان بعد از نماز مغرب و عشا پس از اعلام خبر شهادت سیدحسن نصرالله و جمعی از فرماندهان حزب‌الله و جبهه مقاومت، ‌در محکومیت جنایات رژیم منحوس صهیونیستی علیه مردم مظلوم لبنان و فلسطین به خیابان آمدند.
مردم زنجان با شعارهای مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا نفرت خودشان را از جهان استکبار نشان دادند.
همینطور مردم زنجان با شعار خونی که در رگ‌ ماست هدیه به رهبر ماست و همینطور وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد، ارادت خود را به ولی امر مسلمین جهان و رهبر معظم انقلاب نشان دادند.
تجمع مردم زنجان از مقابل مسجد جامع(سید) آغاز و تا امامزاده سید ابراهیم (ع) ادامه پیدا کرد.
مردم زنجان با در دست داشتن پرچم‌های زرد حزب الله لبنان و پرچم فلسطین از مردم مظلوم این دو کشور حمایت خود را نشان دادند.
.
انتهای پیام/