سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرونده فوت مشکوک در زنجان قتل از آب درآمد

مهر | استان‌ها | شنبه، 07 مهر 1403 - 14:24
زنجان-رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی زنجان، پرونده فوت مشکوک، قتل از آب درآمد و قاتل شناسایی و دستگیر شد.
قتل،كارآگاهان،اختلافات،آدينه،لو،قضائي،وقوع

سرهنگ کارآگاه محمد علی آدینه لو اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره فوت مشکوک خانم ۱۹ ساله، پرونده به منظور رسیدگی به پلیس آگاهی ارجاع شد و رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی با انجام اقدامات اطلاعاتی، فنی و پلیسی پرده از راز این قتل گشودند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان ادامه داد: با تلاش کارآگاهان متهم مرد ۲۶ ساله با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شد و در تحقیقات تکمیلی به قتل اعتراف و انگیزه خود را اختلافات قبلی با مقتول عنوان کرد که جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد.
آدینه لو خاطر نشان کرد: تمامی قتل های استان در ایام گذشته به صورت ۱۰۰ درصدی کشف شده که برابر بررسی های صورت گرفته، علت اصلی وقوع قتل را اختلافات فردی، نزاع، اختلافات مالی و ملکی و ضعف در نظارت والدین در سنین نوجوانی و جوانی عنوان کرد.